perjantai, 6. huhtikuu 2012

P*skarteluhaaste # 136

Kun kerran on keskiviikko, niin uusi P*skis pyörähtäköön jälleen käyntiin!

Tämä haaste pyörii yli pyhien, joten
IHANAA JA MUNARIKASTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!





Mutta ennenkuin päästän teidät pyhien viettoon, kerron että haasteessa kaivataan tällä viikolla


TEIPPIÄ JA PERHOSIA!



Vapaapäivän kunniaksi sain kaverilta aamulla viestiä, että olivat aamuyöstä lähteneet synnärille.... täällä siis jännitetään ja varaudutaan onnittelemaan korttien kera. Kun ei tulokkaasta ole vielä tietoa, oli tehtävä kortit molempia vaihtoehtoja varten....




Näillä kuvilla osallistun siis haasteisiin. Huomasin, että koneellani on kuvienkäsittelyohjelmakin, vaan empä osaa sitä käyttää. Vanhalla koneella oli eri ohjelma ja sen kanssa tulin toimeen. Kumpa olisi joskus aikaa perehtyä tähän uuteenkin ohjelmaan. Valitettavasti kuvat ovat vähän hämäriä, mutta saisiko noista selvän kuitenkin :)

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille teille !!

torstai, 22. maaliskuu 2012

P*skarteluhaaste # 134

Siitä onkin vierähtänyt aikaa, kun olen haasteisiin ottanut osaa. No, täytyy myöntää, kiireitä on ollut ja kortintekokin on jäänyt vähän vähäisenlaiseksi. Mutta nyt tuli tarve tehdä kortti ja löytyi haaste, jonka mukaan kortin sitten tein. Haasteessa tällä kertaa sai käyttää kahta leimakuvaa.

Taustassa käytetty siis yhtä leimasinta ja toista Magnolian leimakuvassa. Tyttö on liimattu korttiin koholleen, mutta eipä se kuvassa näy. Väritykset tehty distress inkeillä. Uskomatonta muuten tuo aika minkä värit pysyvät juoksevina levyn pinnalla ilman mitään suojausta... olenkohan viime keväänä viimeksi maalaillut ja värit olivat käyttökelpoisia :), joskin levy oli kyllä melkoisen pölyinen.

Mutta tällaisella kortilla tällä kertaa haastetta kohti, Hyvää päivänjatkoa sinulle !!

 

sunnuntai, 9. lokakuu 2011

Vauvakortti

 

Tilauksesta vauvakortti, voi kun on vaan kaikenlaisia kiireitä, että askarteluun ei ole löytynyt kauheasti aikaa eikä inspistä.

sunnuntai, 18. syyskuu 2011

korttisikermä

Katsotaanpa kulkeeko vuodatuksella tällä kertaa kuvat....

 

 

 

Erilaisia kortteja tilauksesta..

perjantai, 26. elokuu 2011

Voi sentään

Tulin pitkästä aikaa kurkkaamaan blogia ja hui-kauhistus---- täällähän on ollut koko kesän talvitausta käytössä. Köhöm, ollut vissiin muita kiireitä kovastikin, kun näin pääsi käymään.

Noh, nyt sitten ennakoin syksyä ja laitoin syksypohjan, saapi kommentoida, jos pohja on vielä joulun aikaan käytössä. Muutama korttitilaus on listalla, joten lähiaikoina olisi tarkoitus taasen kortteilla.

Mutta nyt viettämään mukavaa perjantai-iltaa mökkimaisemiin, Hauskaa viikonloppua sinullekin !!